Ask Fotball

I et skikkelig høstvær sett med vestlandsøyne (les: regn og vind) var vi denne Torsdagen gjester hos Øygard 3 på Straume kunstgress. Dette er et lag vi slo relativt greit i vår, vårt fokus før kamp lå derfor i og ikke undervurdere motstanderen.

Ask − guttene kommer nok en gang skjevt ut, og vi serverer Øygard 2 mål før det er gått 10 minutter av kampen. Sakte men sikkert jobber guttene seg godt inn i kampen , og etter 17 minutter kommer den meget fortjente reduseringen ved Reidar. 1 omgang ebber ut med ledelse 2 − 1 til hjemmelaget.

Vi har hørt følgende historie før: Nok en gang blir vi vitne til et heltent Ask − lag som entrer gresset til annen omgang. Vi klarer og holde ballen langs bakken, midtbanen har mange fine gjennombruddspasninger til angrepsrekken og når vi kombinerer dette med den berømmelige innsatsen blir det bra. Guttene lager 6 flotte mål i annen omgang uten at vertene kvitterer.

Hele laget skal berømmes, men i dag deles det ut litt ekstra oppmerksomhet til 2 mann:
Kaptein Anders Høydal som sammen med den øvrige forsvarsgjengen sørger for at Øygard ikke kommer til en eneste sjanse i 2 omgang. Vi kommer heller ikke utenom Reidar Hæve som legger ned en enorm innsats på midtbanen, og i tillegg til sine 3 mål sørger han også for målgivende pasninger.

Denne kampen er faktisk vår første borteseier i seriesammenheng etter av vi startet med 11` er fotball, og når 2 kamper gjenstår innehar vi fortsatt 2 plassen på tabellen.

Følgende spillere ble benyttet:
Tarald, Christopher, Martin, Eric, Daniel, Ivar, Odin, Anders H( C ), Anders Å, Sebastian, Benjamin, Reidar, Lars, Tobias og Sigve.

Mål: min
Reidar: 3 (17, 45, 63)
Ivar: 1 (43)
Odin: 2 (39, 40 )
Daniel: 1 (48)
Del denne med andre:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
Dette innlegget ble publisert i Gutter 96-97 | se flere innlegg av