Ask Fotball

Dagen etter at 17.Maifeiringen var over tok vi turen til Myrane for å måle krefter med AFK`s nest beste menn i denne årsklassen. Motstanderen sto uten poeng før denne kampen , og vi brukte som motivasjon i forkant av kampen at disse Askøyguttene er ekstra tent før møtet med oss. De siste årene har vi slitt voldsomt mot dette laget selv om vi på det berømte papiret er vel så sterk som AFK 2. Vi trenere har til tider spøkt med at det ligger noe trolldom bak. Guttene våre virket veldig motivert før kampen og vi var enig om å ta tak i kampen umiddelbart.

I 1.omgang faller vi dessverre tilbake til gamle synder hvor vi blir løpende imellom og hvor motstander vinner stort sett alle 2- baller. Istedenfor å la ballen gå og la det kollektive være i fokus blir det kun spede forsøk. Askøy har en meget god spiss som setter inn 2 mål i første omgang, mens Reidar reduserer for oss på en pent langskudd. Utover dette produserer vi faktisk ingen gode målsjanser i 1 omgang.

Vi trenere kjefter litt i pausen (det har hjulpet før ), men guttene vet veldig godt selv at innsatsen så langt er under pari.

Det bedrer seg etter pause og vi klarer å etablere et visst trykk på motstander , og etter 15 minutter får Eric æren av å sette inn utligningen etter et kjemperaid fra Fredrik. Han fosser nedover hele venstresiden før han serverer på sølvfat til Eric. Spillemesssig dominerer vi nå kampen, men vi produserer for lite klare målsjanser.

Fem minutter før slutt slipper AFK` s gode spiss til etter en gjennomløping og alene med Christopher i vårt mål setter han inn 3 – 2 som også blir sluttresultatet.

Vi klarer heller ikke denne gang å hamle opp med Askøy 2, vi begynner å lure. Hverken vi trenere eller guttene er fornøyd etter bataljen, men vi må få lov å fremheve Fredrik som legger ned stor innsats og viser en vilje vi totalt sett så for lite av i dag.

Etter 5 kamper har vi 3 seire og 2 tap og med det er vi fortsatt med blant topp 3 i puljen. Vi får håpe at guttene klarer å ta ut maks i de tre gjenstående vårkampene.

Følgende spillere ble benyttet:

Christopher, Eric, Lars, Benjamin, Fredrik, Anders H, Sebastian, Martin, Sigve, Reidar, Kristian , Anders Å , Tobias, Daniel og Ivar.

Mål: min Assist
Reidar: 1 (25) langskudd
Eric: 1 (50) Fredrik
Del denne med andre:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
Dette innlegget ble publisert i Gutter 96-97 | se flere innlegg av