Ask Fotball

Resultatmessig har guttene fått en kjempestart på høstsesongen med 3 seire på rad og ubeseiret i høst.Vi trenere hadde derfor full fokus på skjerping før møtet med Bønes.

I nydelig høstvær lå forholdene til rette for en trivelig fotballkveld på Finamyren. Gledelig å se at foreldre, besteforeldre og andre  etter hvert ” fyller ” tribunen.

Troppen vår teller nå 19 mann, og det er selvsagt positivt, men vi trenere legger ikke skjul på at det kan være en utfordring å påse at alle får spilletid ( vi håper vi håndterer det på en ok måte…)

I kveld var det duket for debut for Kim Arild , han klarte seg helt fint og vi ser frem til å følge hans utvikling videre. Kim Solheim fikk sin hjemmedebut og viser at han blir en god tilvekst i gruppen.

Kampen starter nervøst og det er våre gjester som prøver å spille ball , vi blir løpende mye imellom og taper mye av andreballer og dueller. Allikevel er det vi som får æren av å putte første mål etter 12 minutter. Ivar er på rett plass etter godt forarbeid av Sebastian.

Etter 23 minutter gjør Simen en flott heading bakover som resulterer i at Martin kan sette vårt andre mål. Bønes reduserer en gang slik at vi tar pause med ledelse 2-1.

Spillemessig klarer vi å løfte oss i annen omgang , og det aller viktigste er at vi kan se at guttene koser seg og har det trivelig utpå gresset. Vi får til en del gode kombinasjoner som resulterer i mange mål og mange sjanser. Når kampens gode dommer blåser av viser opptellingen at vi vinner 6-2.

Samtlige gutter deltar og viser god innsats og spilleglede , men vi vil fremheve vår kaptein Anders H. som virkelig får med seg gutta når det butter litt imot og er blitt kjempeflink til å oppmuntre/ motivere. Også gledelig å registrere fem forskjellige målscorere i denne kampen.

Det er en sann glede å være lagleder for denne gjengen…….

Følgende spillere ble benyttet :

Christopher, Tarald, Martin ,Eric, Daniel, Ivar, Fredrik, Anders H( C ), Anders Å, Sebastian, Benjamin, Kristian, Kim Arild, Reidar, Kim S, Lars, Tobias, Sigve og Simen.

Mål :

Anders H      2      ( 44,69)

Ivar               1     ( 12 )

Martin           1     ( 23 )

Sebastian       1     ( 36 )

Anders Å       1     ( 51)

Del denne med andre:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
Dette innlegget ble publisert i Gutter 96-97 | se flere innlegg av