Ask Fotball

Da var det duket for vår første hjemmekamp denne sesongen. Denne regntunge torsdagskvelden var det Minde 2 som var motsander. Både Minde og vi hadde vunnet første seriekamp, så i utgangspunktet regnet vi på forhånd med at dette skulle bli en jevn affære. Vi i trenerapparatet fokuserte på dette med å vise super innsats fra første fløytestøt, og gjøre de tingene vi har terpet på og snakket om på treningene.

Åpningen av kampen var jevn, og etter tre minutter gikk vi opp i 1 – 0 etter et fint angrep hvor Ivar avsluttet på en flott volley fra 17 – 18 meter. Like etter har vi en bra mulighet til å gå opp i 2 – 0, men dessverre ble det ikke mål. Istedenfor utlignet Minde til 1 – 1 på en corner etter 13 minutter. Ti minutter senere fikk Minde et korrekt tildelt straffespark som de ekspederte i mål. Minde overtok banespillet mer og mer utover i omgangen og de gikk opp i 3 – 1 like før pause. Våre gutter kom ikke skikkelig inn i kampen. Vi var på etterskudd og ble løpende en del imellom. I tillegg taper vi viktige dueller, særlig andreballer går i Mindes favør. Vi mister ofte ballen ved at vi gjør enkle feil både når det gjelder pasninger og mottak. Strukturen på laget var heller ikke slik vi ønsket. Så det var ikke så mye å være fornøyd med etter denne omgangen, bortsett fra av at vi laget et flott mål.

I pausen tok Trygve opp en del enkle ting som måtte forandres til andre omgang. I hovedsak dreide det seg om å vinne dueller, forbedre pasnings- og mottakskvaliteten, få mer bevegelse i laget og at forsvaret måtte falle dypere når Minde kom på kontringer. Vi spilte dessuten litt for flatt i forsvaret i første omgang, og Minde kom noen ganger igjennom på grunn av dette. Guttene virket innstilt på å gjøre det de hadde fått beskjed om og prestere en bedre annen omgang.

I starten på andre omgang hadde vi styringen på kampen, og vi kom til noen brukbare sjanser. Samtidig var Minde farlig på kontringer. De hadde noen raske kantspillere, så vi måtte være observant på dette. Etter ca 10 minutter av andre omgang reduserte Sigve til 2 – 3 på et velplassert langskudd. Etter det målet øynet vi håp om poeng, men dessverre gikk det ikke slik. Minde overtok etter hvert mer av banespillet og scoret to mål til i denne omgangen, så sluttresultatet ble til slutt 5 – 2 i Mindes favør. Sett under ett var det en fortjent seier til dem, da vi underpresterte ganske mye i denne kampen. Det vi hadde snakket om i pausen klarte vi ikke å gjennomføre slik vi ønsket i andre omgang. Og at vi i tillegg slapp motstanderen litt for enkelt til, og fikk noen billige baklengs gjorde det vanskelig å vinne kampen. Men vi får ta lærdom av denne kampen, og komme sterkere tilbake når vi møter Nordre Fjell over påske. Så vi får jobbe målrettet og godt på treningene for å bli bedre, så kommer resultatene også. Mye av dette er opp til guttene.

Følgende spillere ble benyttet:

Christopher, Eric, Kristian, Lars, Fredrik, Anders H, Sebastian, Martin, Sigve, Reidar, Tobias, Anders Å, Kim, Christian og Ivar.

1.omg:

3. min.   1 – 0   Ivar                                                  Assist: Sebastian

13. min.   1 – 1

23. min.   1 – 2  straffe

35. min.   1 – 3

2.omg:

48. min.  2 – 3   Sigve (langskudd)

60. min.   2 – 4

72. min.   2 – 5

Del denne med andre:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
Dette innlegget ble publisert i Gutter 96-97 | se flere innlegg av