Ask Fotball

Denne flotte 1.mai–kvelden var det Sotra 3 som var motstander på Finamyren. Det var en revansjesugen gjeng som var klar til kamp etter at vi hadde tapt serieåpningen mot Gneist. Før kampen snakket vi om hvordan vi ønsket å spille. Hovedfokuset var å få en god opplevelse, og det skulle vi klare gjennom solid innsats, god bevegelse og spille på det vi er flinke på.

Kampen startet med et lite overtak fra vår side. Vi hadde et par fine sjanser i starten uten å få uttelling. Sotra 3 var derimot veldig effektive. De gikk opp i 1 – 0 på sin første målsjanse. Vi fortsatte å presse, men klarte ikke å få ballen i mål. Like etter gikk Sotra opp i 2 – 0. Det føltes ikke rettferdig, men det er målene som teller. Heldigvis fikk vi en kjapp redusering ved Ivar like etter. Etter reduseringen løsnet det for oss. I løpet av noen minutter hadde vi snudd 1 – 2 til 3 – 2. Fullt fortjent etter spill og sjanser. Utover i omgangen scoret vi to mål til, og til pause stod det 5 – 2. Sigve stod for omgangens prestasjon da han skrudde en corner direkte i mål.

I pausen snakket vi om å fortsette å være pågående, legge press på motstanderen og ha det kjekt utpå banen. Vi følte at det var muligheter til å få til mange fine angrep. Vi snakket om å bruke kantene, noe vi har brukt tid på treningene til å bli bedre på.

Andre omgang startet med at vi fortsatte å legge press på motstanderen. Og i løpet av de tjue første minuttene hadde vi økt ledelsen til 8 – 3. Da var kampen i realiteten avgjort. Vi scoret ytterligere to mål, og det samme gjorde Sotra, slik at sluttresultatet ble 10 – 5.

Alt i alt en ok kamp av guttene. De spilte til tider bra, vi så tendenser til kantspill (noe vi har terpet på) og innsatsen var stort sett god hele tiden. Vi slipper inn noen «billige» og unødvendige baklengsmål. Her har vi et forbedringspotensiale. Men vi må bare stå på og jobbe videre. Med en slik innsats som vi viste i denne kampen vil vi helt sikkert plukke flere poeng i kampene som kommer.

Følgende spillere ble benyttet:
Tarald, Christopher, Eric, Lars, Benjamin, Fredrik, Anders H, Sebastian, Martin, Sigve, Reidar, Simen, Tobias, Daniel og Ivar.

Mål: min
Ivar: 5 (18, 22, 36, 47, 68)
Sigve: 1 (25, 45)
Reidar: 1 (20)
Martin: 1 (35)
Daniel: 1 (58)

Del denne med andre:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
Dette innlegget ble publisert i Gutter 96-97 | se flere innlegg av