Ask Fotball

Ask jenter 96 spilte innledende kamper søndag 22. Mars 2009 mot Austevoll/Selbjørn, Øygad 2 og mot Hordabø. De vant 3-1 mot Austevoll/Selbjørn, spilte uavgjort 1-1 mot Øygard og vant 4-1 mot Hordabø, dvs at jentene vant puljen sin. Jenter 96 har bare 8 spillere og 2 av disse var ikke med på de innledene kampene. Vi må få takke Sara Pedersen, Andrea Skråmestø, Cecilie Mykelbust og Stine Melkeråen fra jenter 1997 for at dere ville være med oss på cup og for en kjempe flott innsats.

Søndag 29. Mars var det klart for semifinale mot Årstad. Det var en stor bane og trener fra Årstad spurte om vi skulle spille med 8 spillere fra hvert lag på banen, og det gjorde vi. Jentene kom godt i gang, hadde mange fine pasninger, og det passet godt å ha en ekstra spiller på midtbanen. Vi vant semifinalen 4-1. Vi har fremdeles de samme jentene fra 97 laget med oss. De hadde varmet opp med 4 kamper på Erdals cup før de kom til byen, så de merket det nok litt ekstra i beina, men innsatsen er det ingen ting å si på.

Vi var veldig spent på finalen som var mot Hetlevik. Dette er et lag som vi har tapt og vunnet over, så her var ingen ting avgjort på forhånd.

Her var vi 7 spillere fra hvert lag utpå og det merket vi godt. Hetlevik kom godt i gang. De hadde fine pasninger og det var mer bevegelse i dette laget enn i Ask sitt lag. De vant 4-0, men vi var veldig fornøyd med 2. plassen.

Sandviken sitt idrettslag hadde en kjempefin premieutdeling. Spillerne marsjerte stilfullt inn til heftig musikk og vi tilskuere applauderte. Jentene fikk en kjempefin pokal og sølvmedaljer.

Truls og undertegnede takker for en kjempe flott innsats av jenter 1996 og 1997.

Marit Hornæs
Lag leder

Del denne med andre:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
Dette innlegget ble publisert i Jenter 96 | se flere innlegg av