Ask Fotball

Ask – Sotra 3: 1 – 1

Denne fine kvelden var det Sotra 3 som var motstander på Finamyren. Det var på forhånd en spillesugen gjeng som var klar til kamp. Alt lå til rette for en fin kamp. Flott vær, strøken bane og mange som kom for å se på. Før kampen snakket vi om hvordan vi ønsket å spille. Hovedfokuset var å få en god opplevelse, og det skulle vi klare gjennom solid innsats, god bevegelse og ha det kjekt utpå banen.

Kampen startet forsiktig fra begge lag. Vi slet med å få flyt i spillet, og pasningskvaliteten var heller dårlig. Enkle pasninger endte ofte hos motstanderen istedenfor hos en medspiller. Dette skyldtes for dårlig bevegelse og at de som hadde ballen ikke orienterte seg godt nok over hvor medspillerne befant seg på banen. Derfor mistet vi ofte ballen og fikk kontringer mot oss. Heldigvis var Sotra et forholdsvis ordinært lag, så vi ble ikke straffet så kraftig som vi ville ha blitt mot en bedre motstander. På grunn av laber kvalitet i spillet vårt, skapte vi få sjanser. Simen hadde en stor sjanse, men skuddet hans ble dessverre avverget.

Etter 32 minutter gikk vi opp i 1 – 0 ved Kim etter en fin corner fra Sigve. Spillet bedret seg litt etter denne scoringen, men flere mål ble det ikke før pause.

I pausen snakket vi særlig om å forbedre pasningskvaliteten og bli mye mer bevegelig. I tillegg gjaldt det å være aggressiv og gjennombruddshissig når muligheten bar seg. Ingen av spillerne var fornøyd med det vi hadde prestert i første omgang.

Andre omgang startet med at vi de første 15 minuttene klarte å legge et brukbart press på motstanderen. Og da skapte vi en del sjanser. Vi hadde både skudd og heading i tverrligger, og et par skudd som gikk like utenfor. Sotra skapte ikke så mye, men etter 60 minutter utlignet de etter en corner. På den scoringen glapp vi i markeringene.

Etter utligningen kom vi til noen halvsjanser uten at det ble alt for farlig. Dessverre ble pasingskvaliteten vår dårligere utover i omgangen, og det resulterte i mange balltap.

Alt i alt var nok dette vår dårligste kamp i serien så langt. Vi skal være glad for at motstanderen var forholdsvis svak, ellers ville vi nok blitt straffet hardere. Skal vi ha ambisjoner om å kapre flere poeng, må vi forbedre oss i forhold til denne kampen. Det tror vi nok guttene også er innforstått med. Det er de som skal prestere utpå banen. Det positive får være at vi klarte å få et poeng på en dårlig dag, selv om det selvsagt hadde smakt bedre med tre poeng. Men vi har kommet sterkt tilbake tidligere, og det skal vi klare igjen.

Neste kamp er borte mot Bønes.

Følgende spillere ble benyttet:

Fredrik, Christopher, Kristian, Eric, Kim, Benjamin, Anders H, Sebastian, Martin, Sigve, Reidar, Simen, Anders Å, Christian, Daniel og Ivar.

Mål: min: Assist

Kim 32 Sigve (corner)

Del denne med andre:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
Dette innlegget ble publisert i Generelt, Gutter 96-97 | se flere innlegg av