Ask Fotball

Ja, så er høstsesongen i gang for guttene. Etter endt vårsesong ble vi nummer 7 i vår pulje. Dette var vi brukbart fornøyd med. Dette innebar også at vi ikke rykket opp i den øverste divisjonen for gutter 13 i høstsesongen. Da måtte vi ha blitt blant de fem beste lagene. For laget og spillerne sin del tror vi det kan være greit å være i divisjonen under. Da vil vi møte mange lag som omtrent ligger på vårt nivå. Målsettingen for høstsesongen er å komme så høyt som mulig på tabellen.

Første kamp var mot Apollo. Dette var også en 7− er kamp, da Apollo er påmeldt med 7− er lag. Før kampen snakket vi om å gå ut og ta tak i kampen med en gang. Vi snakket om viktigheten av å få en god start på høstsesongen. Alle var enige om at tre poeng burde være innen rekkevidde.

Men vi opplevde det som har skjedd tidligere med oss i flere kamper. Vi åpnet svakt, var lite aggressive og så ikke ut til å være klar til å yte vårt beste i første omgang. Apollo gikk ganske raskt opp i både 1 og 2 − 0. Men utover i første omgang bedret det seg noe, og vi klarte etter hvert å utligne til 2 − 2. Like før pause gikk Apollo opp i 3 − 2 og det resultatet stod omgangen ut. Apollo var effektive i denne omgangen. De hadde en del store spillere som vi slet med å få tak på. De hadde også en god keeper.

I pausen var alle enige om at dette ikke var godt nok. Vi avtalte om å gå ut i andre omgang og ta mye mer tak i kampen. Stikkordene var å bli mer aggressive, bevegelige og ikke minst mer presise. Så det ble en helt annen omgang enn den vi leverte før pause. Andre omgang var jevn til det gjenstod ca 10 minutter. Lagene fulgte hverandre til 5 − 5. Deretter klarte vi å gå opp i 7 − 5. Apollo reduserte til 7 − 6, men like etter punkterte vi kampen med 8 − 6 etter et fint angrep. Sjansemessig var vi nok også det beste laget. Fire stangskudd forteller om det, samt at Apollo hadde en god keeper. Så det var spenning og nerve i kampen ganske så lenge, men heldigvis klarte vi å dra seieren i land. Det var en kjempefornøyd gjeng som kunne juble for tre poeng, etter en slik «slitekamp».

Guttene viste nok en gang at de kan komme tilbake etter å ha lagt under til pause. Det skal de ha masse skryt for. Det vi må jobbe med er få til slik innsats i to omganger, for det vet vi at guttene kan klare.

Mål: min
Martin 2 (39, 52)
Ivar 2 (65, 69)
Anders Å 1 (22)
Anders H 1 (45)
Odin 1 (59)
Reidar 1 (26)
Del denne med andre:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
Dette innlegget ble publisert i Gutter 96-97 | se flere innlegg av