Ask Fotball

Denne høstlige septemberkvelden var det duket for et nytt oppgjør mot Askøy 2. Dette har vært et lag vi har slitt med å slå. Så å si alle jevne kamper mot dem har vi tapt knepent. Det var en revansjelysten gjeng på forhånd, som hadde lyst å hevne 2-3 tapet fra i vår, og vise at vi er i stand til å slå dette Askøy-laget. Vi i trenerapparatet fokuserte på disse tingene da vi pratet om kampen på forhånd. I tillegg fokuserte vi på dette med å vise både innsats og ikke minst ha spillerglede utpå banen.

Åpningen av kampen var forholdsvis jevn med et lite spillermessig overtak til oss. Vi hadde et par brukbare sjanser uten å få uttelling. Vi hadde noen tendenser til bra spill selv om uttellingen var dårlig. Istedenfor var det Askøy som gikk opp i ledelsen midtveis i første omgang, etter svakt forsvarsspill av oss. Resten av omgangen bør forbigås i stillhet. Den kan kort oppsummeres med at vi hadde liten spillerglede, at innsatsen var laber og at vi hadde liten vilje til å spille på det vi har trent på. Samtidig kan vi begynne å lure på om guttene har for stor respekt for dette Askøy-laget, for dette har skjedd tidligere også. Så mye kan også sitte oppe i hodet på guttene.

I pausen var det ingen som var fornøyd med prestasjonen. Alle var enige om at skulle vi ha mulighet til å vinne måtte vi skjerpe oss i alle lagdeler og få opp innsatsen og spillergleden.

I starten på andre omgang hadde vi styringen på kampen. Guttene greide å etablere spill på deres banehalvdel, og vi kom til en del store muligheter. Etter 10 minutter av omgangen fikk vi vår velfortjente utligning ved Anders Å. Etter utligningen styrte vi spillet og hadde noen fine kombinasjoner, men nok en gang mot spillets gang så scoret Askøy på en gjennomløping.

Vi fortsatte å presse og ha styringen på kampen. Derfor var det ufjortjent da Askøy gikk opp i 3 – 1 etter nok en gjennomløping av deres raske og store spiss. Da innså vi at dette ville bli vanskelig, men vi gav ikke opp. Noen minutter før slutt scoret Anders H et fint mål på frispark, og da øynet vi nytt håp om poeng. Dessverre ble det med denne reduseringen og like før kampens gode dommer blåste av kampen fikk Askøy en scoring til. Nok en gang på gjennomløping og nok en gang av den samme spissen deres. Han laget tre mål i denne omgangen. Vi ble rett og slett for trege og for lite besluttsomme på alle scoringene mot oss i andre omgang. Dermed ebbet kampen ut med 4 – 2 til Askøy. Ikke helt fortjent etter spill og sjanser, men som det alltid har vært i fotball, så er det målene som teller. Sjansemessig vant vi klart, men det gjelder å få satt ballen i mål.

Så det var en skuffet gjeng som takket for kampen og gikk i garderoben. Til og med Askøy sin trener mente at vi har et kompleks i forhold til dem. Vi kan jo begynne å lure når vi aldri klarer å slå dette laget, selv om vi ofte har vært det spillermessig beste laget. Men vi gir ikke opp, og det er kun snakk om tid før vi slår dem. Det må i alle fall være et mål vi må sette oss.

Nå gleder vi oss til å reise til Regy-cup i Haugesund 24. – 26. september. Det kommer til å bli en fin opplevelse både sportslig og sosialt.

Følgende spillere ble benyttet:

Tarald, Christopher, Eric, Kim, Kim Arild, Lars, Benjamin, Fredrik, Anders H, Sebastian,  Sigve, Reidar, Simen, Tobias, Anders Å, Daniel og Ivar.

Mål:                                                                     min:                                      Assist

Anders Å                                                            45                                          Sigve

Anders H                                                            65 (frispark)

Del denne med andre:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
Dette innlegget ble publisert i Gutter 96-97 | se flere innlegg av