Ask Fotball

Gutter 16 avd 6, 3.div

Ask Torsdag 29.September kl 2000

Kampfakta :

2. min : 1 – 0 Sebastian

14. min : 2 – 0 Ivar .etter assist fra Christian

26 . min : 3 – 0 Sebastian

27. min : 4 – 0 Kim etter assist fra Ivar

30. min : 4 – 1 str.

33 . min : 4 – 2

Pause 

42. min : 5 – 2 Sebastian etter assist fra Sigve

52 . min : 5 – 3

73 . min : 6 – 3 Sebastian

75 . min : 6 – 4

Kort : Et gult til hvert av lagene.

Følgende spillere var med :

Christopher ( keeper 2 omg ) , Fredrik ( keeper 1 omg )Lars , Sigve , Ivar , Martin , Reidar , Anders H( kapt) , Sebastian , Eric , Daniel , Tobias , Christian , Kim og Sander fra 98 ( spilte ikke )

 

Klart for hjemmemøte mot Askøy hvor det alltid ligger ekstra prestisje for begge lag da dette er gutter som går i samme klasse og møter hverandre hver dag med mye fotballprat.

En titt på tabellen i forkant skulle tilsi soleklar bortetriumf og i tillegg har vi alltid hatt litt ” komplekser ” mot dette Askøylaget.

I forrige kamp mot Sotra leverte vi en forferdelig dårlig kamp slik at det var unødvendig å motivere gutta for å reise kjerringa mot AFK.

Vi så allerede under oppvarmingen at det var tenning blant spillerne våre i dag.

Ask-guttene går ut i hundre og vi får en drømmeåpning når Sebastian jobber inn 1-0 allerede etter 2 minutter. AFK-leiren roper fånyttes på offside.

Vi står på videre og Ivar øker til 2-0 etter 14.minutter etter fint forarbeid av Christian.

Etter 26 og 27 minutter putter vi ytterligere 2 ganger ved Seb og Kim og vi på siden må nesten gni oss i øynene. Vi leder 4-0 mot AFK etter 30 minutters spill……

Det er nesten utrolig å se hvor mye vi kan svinge ( les : Sotrakampen ) i prestasjonene. I dag vinner vi dueller og andreballer , mottakene sitter og vi lykkes med kantspill og innlegg fra kant. Vi har også mange gode dødballer , både cornere og frispark.

Askøy reduserer to ganger før pause slik at kampen er på ingen måter avgjort.

Vi våger påstanden om at dette er den beste omgangen guttene har gjort i år .

I pausen er det fokus på å nullstille , glemme resultatet og målet er helt klart : Vi skal vinne 2 .omgangen.

Det blir reprise på starten av kampen når Seb putter sitt tredje for kvelden etter to minutter og øker ledelsen til 5-2. AFK reduserer ti minutter senere.

Etter dette produserer begge lag store sjanser og det er en virkelig underholdende batalje vi er vitne til.

Når Sebastian header inn sitt fjerde for dagen etter knallhard jobbing tar det helt av både på siden og på banen. Utrolig kjekt for guttene som har hatt mye ” stang –ut ” tidligere i sesongen..

Da leder vi 6- 3 og det gjenstår cirka 5 minutter. Askøy reduserer en gang til slik at det til slutt ender med hjemmeseier 6 mot 4 og vi kan endelig feire en vel fortjent seier mot våre naboer fra Myrane og vi tror Ask-guttene får en god skoledag Fredag 30 / 9…………

 

Del denne med andre:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
Dette innlegget ble publisert i Gutter 96-97 | se flere innlegg av