Ask Fotball

Denne kvelden var det Follese som stod på motsatt banehalvdel. På forhånd regnet vi med at dette kom til å bli en tøff og vanskelig kamp. Follese er topplaget i avdelingen, og de har så langt vunnet alle kampene. Det var en tent, motivert og positiv Ask–gjeng som var klar til dyst. Vi i trenerapparatet fokuserte på dette med å vise full innsats fra første fløytestøt, og at spille på det vi er gode til

Åpningen av kampen var helt jevn. Begge lag hadde noen halvsjanser uten at det oppstod særlige farligheter i starten. Vi var helt klart med i kampen i store deler av første omgang. Men det var tydelig å se at vi møtte et fysisk sterkt og spillende Follese-lag.

Follese gikk opp i ledelsen etter ca 25 minutter av første omgang. De kom rundt på kanten og innlegget ble ekspedert i mål. På det målet var vi ikke helt våkne i markeringene. Litt synd at vi skulle få den i mot oss, men helt ufortjent var det gjerne ikke.

I pausen tok vi opp dette med å fortsette den fine trenden fra første omgang. Selv om vi ikke hadde kommet til så mange sjanser, følte vi at det ville komme muligheter i andre omgang. Vi ga guttene honnør for en bra gjennomført første omgang.

I starten på andre omgang hadde vi styringen på kampen. Vi hadde en stor sjanse etter ca 10 minutter, men skuddet ble avverget av Follese sin keeper. Hadde vi fått 1 – 1 da, ville kampen kanskje utartet seg annerledes. Dessverre gikk Follese opp i 2 – 0 like etter den store sjansen vi hadde. De scoret på en kontring hvor vi glemte markeringene i noen avgjørende situasjoner. Synd, og etter det visste vi det ville bli vanskelig å komme tilbake.

Guttene prøvde å skape spill på deres banehalvdel, men det ble med noen halvsjanser. Follese scoret to mål til før kampens dommer blåste av kampen. 0 – 4 gir nok ikke et helt rett bilde av kampen, men vi må bare innse at vi tapte for et bedre lag i denne kampen. Vi får ta lærdom av dette, og jobbe videre på trening for å bli bedre. For det er masse potensiale i denne gjengen, og det skal vi bygge videre på.

Nå har vi to kamper igjen før vi drar til Sørlandet på Plussbank-cup. Da satser vi på å få noen gode opplevelser i disse kampene, før vi reiser. Vi har helt sikkert mulighet til å plukke poeng i disse kampene gjennom god innsats.

Følgende spillere ble benyttet:
Tarald, Christopher, Eric, Kristian, Lars, Benjamin, Fredrik, Anders H, Sebastian, Martin, Sigve, Reidar, Simen, Tobias, Anders Å, Daniel og Ivar.

Del denne med andre:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
Dette innlegget ble publisert i Gutter 96-97 | se flere innlegg av