Ask Fotball

I kveld var det Hetlevik som var motstander på Finamyren. Alt lå til rette for en fin fotballkamp. Lett duskregn over en innbydende, flomlysbelagt og fin bane. Så det var ingenting å si på spilleforholdene. Guttene virket dessuten klare og motiverte til å spille en god kamp. Vi avtalte på forhånd om å presse motstanderen høyt med hele laget, for på den måten å få noen tidlige scoringer.

Allerede fra starten av så vi at Hetlevik var et lag vi burde klare å slå. Vi tok initiativet i kampen og styrte det meste gjennom hele første omgang. Vi fikk til en del fine angrep, gjennom bra pasningsspill og god bevegelse i laget. Scoringene kom jevnt og trutt gjennom hele omgangen. Mange av scoringene var fine prestasjoner av guttene. Vi lagde mål på dødballer, kontringer og gjennom fine enkeltmannsprestasjoner. Så her var det mye å glede seg over. Men det må sies at motstanderen lot oss slippe ganske lett til en del ganger.

Ved pause var resultatet 9 − 0. Det vi fokuserte på i pausen var å spille ballen langs bakken og få til god bevegelse. Å få brukt sidene og komme rundt på kantene ble det også lagt fokus på.

Andre omgang var brukbar fra vår side. Vi klarte ikke helt å gjennomføre omgangen slik vi hadde snakket om i pausen, men vi fikk til en del fine angrep og lagd noen fine mål. Men det var mindre bevegelse i laget, og derfor satt ikke pasningsspillet helt slik som vi ønsket. Dessuten la Hetlevik seg dypere og forsvarte seg bedre i denne omgangen.

Da kampens gode dommer blåste av kampen stod det 16 − 0. Både guttene og trenerne var godt fornøyd med gjennomføringen av kampen. Det var mange fine prestasjoner som ble levert i løpet av de to omgangene.

Guttene har klart å vinne alle hjemmekampene i høst, og det må sies å være en bra prestasjon. Vi i trenerapparatet har sett en positiv og fin utvikling i laget gjennom hele høstsesongen. Her er mye bra å bygge videre på, både fotballmessig og sosialt. Det er mange dyktige spillere, og det er en veldig grei og positiv gjeng å ha med å gjøre. Kameratskapet i laget er veldig bra, noe som gjør at prestasjonene på fotballbanen også blir bedre. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Følgende spillere ble benyttet:
Christopher, Tharald, Lars, Tobias, Anders H, Anders Å, Kristian, Benjamin, Eric, Martin, Sebastian, Reidar, Sigve, Odin og Ivar.

Mål: min
Eric: 1 (35)
Anders Å: 2 (39, 46)
Odin: 3 (6, 8, 16)
Reidar: 1 (55)
Ivar: 4 (14, 18, 61, 67)
Martin: 1 (51)
Sebastian: 2 (23, 56)
Sigve: 2 (28, 68)
Del denne med andre:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
Dette innlegget ble publisert i Gutter 96-97 | se flere innlegg av