Ask Fotball

Denne kvelden var det Loddefjord 2 som var motstander. På forhånd regnet vi med at dette kom til å bli en jevn og tett kamp. I vår tapte vi knepent for dette laget, så det var en revansjesugen Ask−gjeng som var klar til kamp. Guttene virket både tente og motiverte til å prestere bra. Før kampen snakket vi om hvordan vi ønsket å spille. Hovedfokuset var å få en god opplevelse, og det skulle vi klare gjennom god innsats, god bevegelse og spille på det vi er flinke på.

Kampen startet litt nølende fra vår side. Loddefjord 2 tok initiativet de første minuttene. Vi opptrådte nølende og forsiktig. Det ble gjort en del elementære feil av spillerne både taktisk og teknisk. Pasninger og mottak stemte ikke i starten. Etter ca 5 minutter gikk Loddefjord 2 opp i 1 − 0 på en corner, hvor en av spillerne våre var uheldig å sette ballen i eget mål.

Men etter dette «våknet» spillerne. Vi kom oss høyere opp på banen og fikk lagt et større press på Loddefjord. Dette ga resultater og etter ca 20 minutter kom utligningen ved Ivar etter et fint angrep. Vi hadde en del fine angrep og overganger som burde ha resultert i en scoring eller to, men omgangen ebbet ut med 1 − 1. Sett under ett var det en brukbar omgang.

I pausen snakket vi om å fortsette å være pågående og legge press på motstanderen. Loddefjord er et lag med mange tekniske og raske spillere, så det var viktig å være tett oppe i dem, slik at de ikke fikk tid og rom til å utfolde seg.

Andre omgang startet med at vi la press på motstanderen. Vi hadde en del fine angrep som nesten resulterte i scoring. Det «lå» en scoring i luften, og ikke lenge etter scoret vi på en dødball hvor Anders H fikk satt ballen i mål. En viktig scoring. Nå satset vi på å få scoring nr. 3, men istedenfor slapp vi Loddefjord litt for lett til i forsvaret slik at de fikk utlignet til 2 − 2.

Etter dette lå kampen og vippet, med et lite overtak fra vår side. Heldigvis fikk vi 3 − 2 scoringen etter nok et bra angrep. Ivar fikk æren av å sette ballen i mål etter en retur. Da måtte Loddefjord angripe, og det gav oss kontringsmuligheter. Det ble noen spennende sluttminutter, og like før slutt gikk vi opp i 4 − 2 på en heading fra Ivar, etter et perfekt slått frispark fra Sebastian. Da var seieren sikret. Det var mange glade ansikter både på og utenfor banen, da dommeren blåste sluttsignalet. Dette var et stort skritt i riktig retning siden forrige kamp. Vi slo et lag som før denne kampen var ubeseiret i høstsesongen. I denne kampen presterte vi en brukbar første omgang og en veldig bra andre omgang. All honnør til guttene for en veldig bra gjennomført kamp.

Mål: min
Ivar: 3 (19, 58, 69)
Anders H: 1 (55)
Del denne med andre:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
Dette innlegget ble publisert i Gutter 96-97 | se flere innlegg av