Ask Fotball

I kveld tok vi turen til Fjellsdalen for og møte Bønes. Nydelig spillevær for guttene selv om solen ikke varmer skikkelig på denne årstid. Før kampen gikk vi igjennom lørdagens kamp mot Sotra og det var enighet om og fortsette den gode trenden med variert angrepspill og ikke minst fokusere på og tette igjen bakover.

I motsetning til mange av våre tidligere kamper åpnet vi forrykende og allerede etter 3 minutter tar vi ledelsen etter en putting fra Daniel. De første 25 minuttene er utvilsomt årsbeste fra vår side, vi vinner dueller, den sentrale midtbanen fungerer veldig bra og vi har full defensiv kontroll. I tillegg klarer vi og legge gode cornere fra begge sider som hver gang skaper store målsjanser. Det må og nevnes at vår nyervervelse Fredrik Skogen har så lange innkast at det er blitt et angrepsvåpen for oss.Vi lager ytterligere 2 fine mål i den første omgangen . Bønes reduserer til 1–3 på et pent langskudd hvor vår keeper er sjanseløs. Alt i alt en meget bra omgang fra vår side.

Pausen blir benyttet til og påpeke viktigheten av og fortsette trykket og unngå å slippe Bønes inn i kampen. Martin scorer tidlig i annen omgang slik at det ser veldig bra ut for oss. Etter dette slipper vi oss litt nedpå og inviterer motstander inn i kampen igjen . Bønes scorer 2 mål og Ivar putter en gang for oss slik at når det gjenstår ca 10 minutter er stillingen 5 – 3 i vår favør. I kampens siste minutt blir vi vitne til et mål for historiebøkene når Sigve skrur ballen med utsiden av foten og utagbart i noten. Selv laglederne til Bønes applauderte den. Da er seieren i boks og det var en meget fornøyd gjeng som dro fra Bønes med 3 nye poeng i bagasjen. Vi gleder oss til neste kamp mot Vestsiden på Ask Tirsdag 11.Mai.

Følgende spillere ble benyttet:
Tarald, Christopher, Eric, Lars, Benjamin, Fredrik, Anders H, Sebastian, Martin, Sigve, Reidar, Simen, Kristian , Anders Å , Tobias, Daniel og Ivar.

Mål: min
Ivar: 2 (11, 58)
Sigve: 1 (68)
Anders Å: 1 (23)
Martin: 1 (41)
Daniel: 1 (3)
Del denne med andre:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
Dette innlegget ble publisert i Gutter 96-97 | se flere innlegg av