Ask Fotball

Gutter 16

Da var det duket for sesongens siste seriekamp mot Baune 2, på en ny og fin kunstgressbane på Landås. Før kampen lå vi fire poeng bak Baune 2, så det lå til rette for en jevn og tett batalje. På grunn av en del skader og forfall var vi kun 13 spillere til kampen, så vi måtte gjøre noen omrokeringer på lagoppstillingen. Men guttene virket på forhånd klare og tente til å gjøre en god kamp.
Dessverre var vi nok en gang ikke med da kampen startet. Allerede etter 4 minutter stod det 2 – 0 til hjemmelaget etter slett forsvarsspill av oss. Vi har alt for mange ganger kommet dårlig i gang når kampene har startet, og det har vi blitt straffet for gang på gang. Her har vi helt klart et forbedringspotensiale med tanke på neste sesong.
Vi klarte ikke å produsere så mye etter «sjokkåpningen» fra hjemmelaget. Innsatsen til guttene var dårlig, og det førte til at hjemmelaget kom til en del sjanser. Etter 12 minutter gikk de opp i 3 – 0, og da ville det bli vanskelig for oss å komme tilbake. Men vi klarte å komme litt mer inn i kampen etter dette, og noen minutter senere reduserte Anders H på en heading. Da øynet vi håp om poeng, men da nytter det ikke å slippe til motstanderen noen minutter etterpå, noe vi dessverre klarte. Så til pause stod det 4 – 1 til hjemmelaget etter en slett omgang av oss.
I pausen måtte vi gi guttene en «skrape», for dette var alt for dårlig i forhold til hva vi bør kunne forvente av dem. Guttene var også enig i dette. Det var knapt en spiller som var svett etter første omgang, og da har vi ikke ytt vårt beste. Er ikke innsatsen på topp gjør vi også elementære tekniske feil i forhold til pasninger, mottak, vendinger og bevegelsesmønster. Gjennom god innsats kommer også mange av disse tingene av seg selv. Målet før andre omgang var å yte topp innsats og vinne omgangen.
I andre omgang framstod vi bedre og mer som et lag enn i første. Innsatsen hadde bedret seg noe, og vi hadde bedre kontroll bakover på banen. Etter 65 minutter reduserte Sigve til 4 – 2 etter et nydelig langskudd i krysset. Guttene gjorde et bra forsøk på å redusere en gang til, men da Baune istedenfor fikk 5 – 2 etter 75 minutter var løpet kjørt. Vi klarte å redusere ved Sebastian like før slutt, slik at sluttresultatet ble 5 – 3.
Totalt sett var det en skuffende kamp fra vår side, men det positive var at vi vant andre omgang. Guttene hevet seg også brukbart etter en svak første omgang. Disse tingene får vi ta med oss videre.
Vi har en del å jobbe med for å bli bedre. Og vi skal bruke høsten og vinteren godt for å fremstå som et bedre fotballag til neste sesong. Vi gleder oss allerede til å komme i gang.
Mål:
Anders H: 1 (15 min)
Sigve: 1 (65 min) – langskudd
Sebastian: 1 (78 min)

Assist:
Sigve: 1
Christian S: 1

Følgende spillere ble benyttet:
Christopher, Benjamin, Kristian K, Tobias, Martin, Anders H, Reidar, Eric, Lars, Sebastian, Christian S, Fredrik og Sigve

Del denne med andre:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
Dette innlegget ble publisert i Gutter 96-97 | se flere innlegg av