Ask Fotball

Gutter 16 avd 6, 3.div

Kongsmyrane Lørdag 9.April kl 1300.

Mathopen vs. Ask : 2 – 4 Dommer : Anders Frydenlund!!

Kampfakta :

 

6. min : 0 – 1 : Sebastian assist : Sigve

7. min : 0 – 2 : Sebastian assist : Sigve

10.min : 0 – 3 : Sebastian assist : Lars

21.min : 1 – 3

35.min : 2 – 3

 

80.min : 2 – 4 : Sigve etter corner

 

Kort : 1 gult til Mathopen.

 

Følgende spillere var med :

 

Christopher ( keeper ) , Lars , Benjamin , Kristian , Eric , Sigve , Daniel , Ivar , Martin , Reidar , Anders H( kapt) , Anders Å , Sebastian , Tobias , Fredrik og Christian.

 

Da er det klart for en ny sesong for våre gutter. Vi er nå kommet opp i gutteklassen som består av 95/96-spillere , men kjenner vi Ask-guttene rett skal vi nok bite godt i fra oss selv om vi møter gutter som kan være større fysisk.

Siden sesongen 2010 har vi fått inn Trygve Johannessen som hovedtrener samt Kjetil Tjeldstø som hjelpetrener som sammen med de gamle traverne Anders , Ronny og Jan Erik utgjør apparatet rundt laget i 2011.

 

Det har vært noen få endringer i spillerstallen siden forrige sesong : Tarald Strømsnes og Kim Arild Karlsen har gitt seg , mens Christian Stiansen kom til oss fra Erdal. Totalt er vi da 18 mann i troppen pr. April.

 

Etter noen treningskamper pluss Erdalscup var det endelig klart for første seriekamp. I et nydelig vårvær tok vi turen til Kongsmyrane for å måle krefter med Mathopen.

Oppsatt dommer møtte ikke til kamp , men hva gjør det når vi har en sporty Anders Frydenlund som tok på seg dommervesten og ledet oppgjøret med full kontroll.

 

Våre gutter trør til fra første øyeblikk og viser absolutt gode tendenser. Vi ruller opp flotte angrep og i løpet av kampens første 10 minutter har Sebastian puttet 3 ganger og dermed ekte hat-trick.

Vi styrer kampen og produserer greit med sjanser uten å få ytterligere uttelling. Mot slutten av omgangen slipper vi Mathopen inn i kampen og de reduserer 2 ganger slik at det til pause står 3 -2 til oss.

 

2.omgangen blir en forholdsvis jevn affære uten blendende spill fra noen av lagene.

Vi blir tildelt en straffe som vi ikke klarer å putte i mål. Rett før kampens meget myndige dommer blåser av får Sigve æren å avgjøre oppgjøret til vår fordel når han scorer etter en

Corner.

 

Alt i alt en oppløftende seriepremiere som resulterte i at vi kan bokføre sesongens første 3-poenger.

Mye bra som vi kan ta med oss til neste kamp som er hjemme på Finamyren Torsdag 14.April.

Ask Gutter.

Del denne med andre:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
Dette innlegget ble publisert i Gutter 96-97 | se flere innlegg av