Ask Fotball

Denne fine tirsdagskvelden var det Follese vi skulle måle krefter mot på det nye flotte idrettsanlegget de har fått i Skogen. Dette visste vi kom til å bli en tøff og vanskelig motstander, Follese har vunnet samtlige seriekamper denne sesongen. Skulle vi ha noe som helst mulighet i det hele tatt måtte vi være med fra første fløytestøt. Dette hadde vi sterkt fokus på før kampen. Alle var enige at vi måtte ”trå til# i duellene med en gang.

Åpningen av kampen var dessverre ikke i nærheten av det vi hadde snakket varmt om før kampen. Follese tok initiativet med en gang, og våre gutter var alt for passive og forsiktige. Etter noen få minutter stod det både 1 – 0 og 2 – 0 etter veldig svakt spill fra vår side. Follese fortsatte å presse og før det var gått 15 minutter stod det 4 – 0. Da var kampen i realiteten avgjort. Vi ble utspilt i denne perioden og det skyldes i hovedsak at vi var passive, hadde liten bevegelse i laget, at vi glemte markeringer i avgjørende situasjoner og veldig laber innsats. Slik kan vi ikke opptre mot topplaget skal vi ha noen mulighet.

Vi gjorde noen spillerbytter etter 0 – 4, og det viste seg å hjelpe. Guttene kom mer med i spillet og kom til en del muligheter. Etter 25 minutter reduserte Ivar etter et fint angrep. Resten av omgangen var jevn, men Follese fikk et mål til, slik at det stod 5 – 1 til pause. Hadde vi opptrådt mer bestemt i starten av kampen ville vi ikke lagt så mye under til pause, men vi må være klar fra første fløytestøt.

I pausen fokuserte vi på å legge første omgang bak oss, og gå ut på banen og prestere en mye bedre annen omgang. Alle var enige om at det skulle vi klare.

Andre omgang ble en forholdsvis jevnspilt affære, med et lite overtak til Follese. Begge lagene hadde en del fine angrep og overganger. Det ble en målrik omgang, og da kampens gode dommer blåste av stod det 9 – 3 til hjemmelaget. Dessverre slapp vi inn noen alt for enkle mål også i annen omgang. Vi har litt å rette på rent forsvarsmessig til neste kamp, for slik kan vi ikke opptre mot gode motstandere. Men vi fikk laget et par fine mål, og det må nevnes at Lars fikk sin første scoring i år på et fint skudd.

Totalt sett var det ingen god opptreden fra vår side. Så det var en skuffet gjeng som dro hjem etter å ha fått en leksjon i effektivt angrepsspill. Men vi kommer garantert sterkere tilbake, for det bor masse i disse guttene.

Følgende spillere ble benyttet:

Tarald, Christopher, Eric, Kristian, Lars, Benjamin, Fredrik, Anders H, Sebastian, Martin, Sigve, Reidar, Simen, Tobias, Anders Å, Daniel, Kim, Kim Arild og Ivar.

Mål:                                                                     min:

Ivar                                                                       25

Martin                                                                 50

Lars                                                                      60

Del denne med andre:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
Dette innlegget ble publisert i Gutter 96-97 | se flere innlegg av