Ask Fotball

Klart for ny sesong for våre håpefulle. Treningsforholdene har vært ymse etter en snørik vinter, men guttene skal ha ros for godt oppmøte og positiv innstilling gjennom hele vinteren. Siden sesongen 2009 har det vært noen få endringer i spillergruppen: Odin Nese valgte og melde overgang til våre venner i Erdal 97, og vi ønsker Odin lykke til med nye utfordringer der. Simen Raunehaug er klar til og ikle seg Ask–trøyen igjen etter noen års pause, og ikke minst har Fredrik Skogen tatt veien fra Erdal 96 og over til oss. Vi ønsker nykommerne hjertelig velkommen til oss.

I sesongens første seriekamp var Gneist 2 motstander på Liland kunstgress. Gneist er Hordalands største klubb, så vi forberedte guttene på tøff motstand. Kampen åpnet nervøst fra begge lag, og det ble en omgang uten finspill. Etter hvert klarte vi og spille oss til noen virkelige store målsjanser, men omgangen endte målløs. Gneist tok ledelsen 1 – 0 ca 10 minutter ut i 2 omgang, men Daniel utlignet like etterpå. Gneist hadde en stor spiss som etter gjennomløp i midten klarte og lage 3 mål i annen omgang. I tillegg fikk de et pent mål etter corner. Dermed ledet motstander 4–1 før Daniel putter etter et frekt hælspark. De siste 10 minuttene har vi nok muligheter til og gjøre flere mål, men dessverre for oss har vi ikke de nødvendige marginene med oss. Kampen ender derfor med seier 4–2 til Gneist.
Alt i alt en grei kamp uten blendende finspill, og for og begynne poengfangsten må nok innsatsen til hver enkelt heves ytterligere. Vi gleder oss til neste kamp som er hjemme mot Sotra 3. Den kampen spilles 1. Mai.

Følgende spillere ble benyttet:
Christopher, Tarald, Martin, Eric, Daniel, Ivar, Fredrik, Anders H (C), Anders Å, Sebastian, Benjamin, Reidar, Lars, Tobias, Sigve og Simen.

Mål: Antall
Daniel: 2

Ask smågutter 14

Del denne med andre:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
Dette innlegget ble publisert i Gutter 96-97 | se flere innlegg av