Ask Fotball

Denne flotte høstkvelden var vi klar til kamp på Hald stadion mot et samarbeidslag fra Hald og Telavåg. Motstanderen ble beseiret med 2 mål i vårkampen på Finamyren, så i utgangspunktet hadde vi et klart mål om og returnere med 3 poeng i kofferten.

Etter en god oppvarming virket guttene tente, og kampen begynte bra med tidlig 1−0 ledelse til Ask etter en flott gjennombruddspasning fra Eric som Ivar satt i noten. Resten av 1.omgang ble en historie vi dessverre har sett før hvor guttene viser for dårlig innsats og mangler gutsen som må til for å vinne fotballkamper. Hald går til pause med en fortjent ledelse 2−1.

Etter en skikkelig alvorsprat i pausen går guttene ut og presterer en mye bedre omgang, hvor både innsats og spillet er mange hakk bedre. Vi utligner tidlig til 2−2, og når ca 10 minutter gjenstår er vi i føringen med 4−3. Hald klarer imidlertid og komme tilbake enda en gang, og rett før slutt kommer utligningen til 4−4 som da blir sluttresultatet.

I annen omgang hadde vi 5 til 6 såkalte hundreprosentsjanser utenom målene, men utur/udyktighet kombinert med en god Hald−målvakt hindret flere mål denne kvelden. Beholdningen etter kampen er altså en omgang langt under pari og en god omgang. Vi venter i spenning på den dagen hvor guttene klarer og prestere i 2x 35. I mellomtiden står vi på videre, og gleder oss til neste ukes treninger og kamp.

Følgende spillere ble benyttet:
Tarald, Christopher, Martin, Eric, Daniel, Ivar, Odin, Anders H( kapt), Anders Å, Sebastian, Benjamin, Reidar, Lars, Tobias, Kristian og Sigve

Mål: min
Eric: 1 (47)
Ivar: 2 (5, 40)
Odin: 1 (64)
Del denne med andre:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
Dette innlegget ble publisert i Gutter 96-97 | se flere innlegg av