Ask Fotball

I kveld var vi klar for dyst mot en helt ukjent motstander og det var fin stemning i gruppen underveis til Søfteland. Motstanderen var før kampen plassert helt i ryggen på oss tabellmessig , og vi var helt klar på at her var muligheter for poengfangst , men at det kun er knallhard jobbing som må til. Pga frafall og sykdom var vi nødt til å rokkere noe på laget , spesielt i forsvar.

Kampen startet med stillingskrig uten blendende fotball fra aktørene på kunstgresset. Etter 8 minutter gjør imidlertid Kal../ Søft 1–0 etter et pent skudd hvor Tarald er sjanseløs. Vi klarer ikke å produsere noe særlig i 1 omgang , men etter en halvtime er Sigve på hugget etter rot i forsvaret til motstander og han klarer å legge inn til Ivar som bredsider inn utligningen. Vi er alle sammen enig om at vi må heve oss betraktelig til annen omgang , og at vi kan takke Tarald for at det står 1–1 ved halvtid.

Vi har tradisjonelt slitt mot motstandere med store fysiske spisser og dette fikk vi merke i starten på 2 omgang. Et stykke ut i omgangen scorer Kal../ Søft to mål , og Tarald må plukke frem flere fantomredninger for å holde oss inne i kampen. Etter det siste målet begynner våre gutter å brette opp ermene for alvor og de siste 20 – 25 minuttene dominerer vi kampen. Dagens flotteste mål kommer etter en fint lagt corner fra Martin som Anders H. header kontant i mål. I løpet av omgangen har Sebastian 3 skudd i treverket pluss at vi helt mot slutten får et mål som blir annulert for offside. Kampen ebber ut med 3–2 seier til Kalandseid. Sluttspurten kom for sent.

Når 1 kamp gjenstår holder vi 4 plassen i puljen, men vi i trenerapparatet legger ikke skjul på at poengfangsten er noe lavere enn forventet . Med full tenning og konsentrasjon er det fullt mulig å plukke poeng fra de aller fleste lag vi har møtt i vår.

Følgende spillere ble benyttet:
Tarald, Christopher, Eric, Lars, Fredrik, Anders H, Sebastian, Kristian , Martin, Sigve, Reidar, Simen, Tobias, Daniel og Ivar.

Mål: min Assist
Ivar: 1 (30) Sigve
Anders H: 1 (58) Martin
Del denne med andre:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
Dette innlegget ble publisert i Gutter 96-97 | se flere innlegg av