Ask Fotball

Da var det duket for siste seriekamp for guttene. Motstander i denne kampen var Bjarg 2. Kampen skulle spilles på Stavollen i et surt og vindfullt høstvær. I vår tapte vi knepent for dette laget. Målet før kampen var å få revansje mot dem, samt å sikre fjerdeplassen i puljen vår. Med seier i denne kampen ville vi bli nummer fire. Dessverre ble kampen preget av at en spiller på Bjarg fikk en stygg kneskade.

Starten på første omgang er ikke noe særlig å snakke om. Vi begynner dessverre nok en gang alt for tafatt og forsiktig. Allerede etter 14 minutter har Bjarg gått opp i en 2 – 0 ledelse. Markeringene våre var altfor dårlig ved begge målene. Da fryktet vi i trenerapparatet at dette kunne gå riktig ille. Heldigvis kommer vi etter hvert mer inn i kampen i løpet av omgangen. Vi kommer til et par store sjanser etter bra spill hvor vi kommer til fine innlegg. Dessverre er vi litt uheldig og udyktig i avslutningsøyeblikkene. Men guttene viser ved disse anledningene at vi kan hvis vi vil.

I pausen er vi enige om å fortsette den fine trenden vi viste på slutten av første omgang. Vi ser helt klart muligheten til å ta poeng i denne kampen. Får vi en tidlig redusering kan alt skje.

Vi begynner andre omgang bra og kommer til noen halvsjanser. Etter 5 minutter av omgangen får en spiller på Bjarg en alvorlig kneskade, og blir liggende med store smerter. Skaden er så alvorlig at det må tilkalles ambulanse. Derfor blir det en lang pause før vi kommer i gang igjen (ca 30 minutter). Det virket som spilleren på Bjarg hadde fått kneet ut av ledd. Men legene i ambulansen klarte å få kneet på plass igjen. Gutten ble tatt med til Haukeland for nærmere undersøkelser. Vi får håpe det går bra med han.

Resten av omgangen bærer noe preg av det som skjedde med denne spilleren. Men spillemessig var vi det beste laget i denne omgangen, og vi fikk vår fortjente redusering ved Ivar etter 50 minutter. Dette etter et fint angrep. Vi presser på resten av omgangen, men får ikke flere mål. Det hadde ikke vært ufortjent om vi hadde fått en utligning. Men det gjelder å få satt ballen i mål, og det klarte vi ikke mer enn en gang i dag. Uansett viste guttene god moral ved å komme sterkt tilbake etter en svak start. Anders Høydal fortjener litt ekstra skryt for en fin gjennomført kamp. Han går foran som et godt eksempel gjennom god innsats og gode holdinger.

Slik det ser ut nå, blir vi enten nummer fire eller fem i serien. Det må vi si oss bra fornøyd med. På forhånd håpet vi å bli blant de tre beste, men det viste seg å bli litt for tøft. Vi har tapt litt for mange jevne kamper til å klare dette. Men sesongen sett under ett, viser at guttene kan spille jevnt med alle lagene i puljen, og det er viktig å ta med seg videre og bygge på i forhold til neste sesong. Da skal vi vinne slike jevne kamper, som vi har tapt i år.

Følgende spillere ble benyttet:

Tarald, Christopher, Eric, Kristian, Lars, Benjamin, Fredrik, Anders H, Sebastian, Martin, Sigve, Reidar, Simen, Tobias, Anders Å og Ivar.

Mål:                                                                     Min:                                      Assist.

Ivar                                                                       50                                         Sebastian

Del denne med andre:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
Dette innlegget ble publisert i Gutter 96-97 | se flere innlegg av