Ask Fotball

Etter lang tids planlegging var det endelig klart for avreise til årets høydepunkt, Dana cup i Hjørring.
Totalt 67 personer fra Ask er med …… for denne gjengen er det sosiale vel så viktig som det sportslige, for ytterlige å forsterke samholdet valgte vi å booke oss inn på ferieleiligheter i Hals, en koselig småby ca 1 times biltur fra Hjørring. Et familievennlig sted med et flott innendørs svømmebasseng hvor primært de yngste kunne utfolde seg, de med mest vikingblod vågde seg ut i sjøen. Været viste seg ikke alltid fra den beste side, men det la ingen demper på stemningen.

Gruppespillet bestod av 3 kamper. Vi startet med kamp mot Bærum, guttene hadde nok litt for stor respekt for motstanderen, og vi røk på et 0-6 tap. I ettertid ser vi at 4 timers oppvarming i et varmt svømmebasseng ikke var ideelt!
Neste kamp var mot Academica fra Venezuela. Askguttene var mye mer tent og vi holdt lenge godt følge med de kjappe tekniske motstanderne fra Venezuela. Det raknet noe mot slutten, slik at kampen endte med 4-0 til våre venner fra Venezuela. Siste kamp i gruppespillet ble en solid opptur. Vi seiret 5-1 mot JSG fra Tyskland. Utrolig kjekt at fem forskjellige spillere tegnet seg på scoringslisten.
Dermed var vi klar for 32- dels finale mot Lilla Torg fra Sverige. 2 av våre spillerere ble syk, derfor stilte vi noe redusert til denne kampen. Helt frem til de siste minuttene lå vi under 0-1, vi valgte å satse offensivt for å prøve og oppnå en utligning. Gamblingen slo feil, og kampen ebbet ut med 0-4 tap for våre tapre gutter.

Vi har nå hatt ferie i 2 dager etter vi røk ut. Vi koser oss med bowling, go-kart kjøring, bading i bassenget, og på stranden som ligger 100 m fra leilighetene. På lørdag reiser noen hjem og andre drar videre på ferie.
Vi har hatt en kjempetur med mye latter, god mat og den «lille» om kvelden. Denne uken i Danmark har knytt guttene og ikke minst de voksne enda mer sammen, og stemningen i gruppen tilsier at vi drar på ny turnering i 2010.

Vi fra Ask er nok ikke alltid best på banen, men på det sosiale plan er vi definitivt blant de beste.

Det offisielle lagbildet av Ask smågutter 13 Dana 2009

Slike bilder varmer et fair-play hjerte.Felles bilde sammen med våre venner fra Venezuela

Ask lagde et flott mål i seieren mot Jsg- Isa fra Tyskland

Full konsentrasjon. Fra kampen mot Bærum

Del denne med andre:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
Dette innlegget ble publisert i Gutter 96-97 | se flere innlegg av