Ask Fotball

Etter et par uker med gode treningsøkter var det denne kvelden klart for første kamp i høstsesongen. Vi møter de samme motstanderne som i vår, slik at det var Gneist sitt andrelag som gjestet Finamyren denne Tirsdagskvelden. Gneist hadde kun et nederlag i vår og ligger godt plassert på 2-plass på tabellen, og i tilsvarende oppgjør i vår tapte vi 2 – 4.

Fra vårkampen minnes vi at Gneist hadde en stor og rask spiss som scoret alle målene deres, slik at vårt fokus var å nøytralisere han pluss at vi skulle fortsette med å etablere eget spill med bla å involvere våre kantspillere.

Vi må gi mye ros til forsvarsrekken vår som virkelig tok tak i oppgavene og hindret gjennomspill til spissene. Alle målene til Gneist kom etter dødballer og et straffespark som det var lite å gjøre med. Det blir en jevnspilt førsteomgang hvor spillet bølger frem og tilbake , og hvor vi går til pause med ledelse 3 mot 2. Det skal sies at vi hadde bra uttelling på våre sjanser i 1.omgang.

Det første kvarteret av annen omgang er dårlig fra vår side , og vi trenere får en dårlig følelse når Gneist snur kampen til sin fordel og leder 4- 3. Vi klarer imidlertid å løfte oss igjen og guttene viser en utrolig moral og innsats i siste halvdel av kampen. 2 minutter før slutt putter Sebastian sitt tredje for kvelden og vi klarer å ro i land seieren . Kampen ender med 5 -4 til Ask. Oppsummert en bra kamp som hele tiden var åpen og spennende og vi vil rose begge lag for gode holdninger og det var en fin tone både på og rundt banen. Honnør også til kampens gode dommer Sigbjørn Tveitnes fra Vestsiden. Vi ser frem til flere fine opplevelser sammen med guttene utover høsten.

Følgende spillere ble benyttet:
Christopher, Tarald, Martin, Eric, Daniel, Ivar, Fredrik, Anders H(C), Anders Å, Sebastian, Benjamin, Kristian, Reidar, Lars, Tobias, Sigve og Simen.

Mål: min Assist
Sebastian: 3 (21,50,68)
Ivar: 1 (18)
Selvmål: 1 (15)
Del denne med andre:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
Dette innlegget ble publisert i Gutter 96-97 | se flere innlegg av