Ask Fotball

Dette var en kamp som skulle vært spilt tidligere i høst, men som måtte utsettes.

Vi hadde en del forfall til denne kampen, så vi stilte kun med 13 spillere. I vårsesongen spilte vi 1 – 1 mot dem i en heller dårlig kamp, så håpet var at vi skulle levere en god prestasjon og få med oss et godt resultat.

Dessverre ble det ikke noe god forestilling fra vår side. Allerede under oppvarmningen virket guttene litt slappe og umotiverte. Selv med en god peptalk før kampen, presterte guttene en svak førsteomgang. Det var mange feilpasninger, mottakene satt dårlig og innsatsen var laber. Selv om vi gikk opp i 1 – 0 etter ca 15 minutter ved Martin, var det noe tafatt over det vi presterte. Sotra tok etter hvert mer over og like før pause utlignet de og gikk opp i 2 – 1. Ingen kan være fornøyd med det som ble prestert i første omgang. Guttene fikk en kraftig «skyllebøtte» i pausen om at dette langt fra var godt nok. Skulle vi ha noe mulighet til poeng måtte alt vi har trent på forbedres til andre omgang.

Dessverre ble ikke andre omgang noe særlig bedre. Fortsatt florerte feilene fra guttene, og vi produserte knapt en målsjanse mot et dårlig lag, som vi med innsats og guts fint skulle klart å slå. Det som også var skuffende, var at guttene ikke jobbet knallhardt for å få utligningen. Vi lå tross alt under kun med ett mål. Men guttene verken evnet eller var villig til dette.

Alt i alt en veldig skuffende og svak forestilling hvor ingenting stemte. Neste kamp er mot Askøy, og da lover vi å slå kraftig tilbake.

Mål:

Martin 1 (14 min)

Assist:

Anders H

Følgende spillere ble benyttet:

Daniel, Eric, Reidar, Sigve, Fredrik, Tobias, Sebastian, Martin, Anders H, Lars, Ivar, Christian S og Kim

 

Del denne med andre:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
Dette innlegget ble publisert i Gutter 96-97 | se flere innlegg av