Ask Fotball

Denne lørdags ettermiddagen skulle vi møte Sotra 3 i vår første bortekamp i høstsesongen. Dette laget slo vi greit i vår, så vi hadde forhåpninger om å gjøre en god kamp. Guttene kom til kampen med god selvtillit etter at vi slo Gneist i forrige runde.

Vi stilte med hele 18 spillere til denne kampen. Fra Askøy har vi fått en ny spiller som heter Kim Solheim. Han skulle debutere for oss i denne kampen.

Før kampen pratet vi en del om hvordan vi ønsket å spille.  Vi fokuserte på dette med å ha topp innsats, prøve å spille ballen langs bakken og ha det kjekt utpå banen.

Det ble en jevn start på kampen. Det store spillet uteble og det fortonte seg mest som en ”stillingskrig” mellom lagene. Etter hvert tok vi litt over initiativet og kom til noen halvsjanser. Spillerne våre klarte ikke helt å holde ballen i laget. Det ble litt for mye at spillerne skulle gjøre ting på egenhånd, og det førte til litt for mange balltap. Hadde guttene orientert seg litt før de mottok ballen, kunne vi fått til mange fine gjennombruddspasninger og kommet til flere målsjanser. Dette er noe vi må jobbe med å ha fokus på framover.

Men vi hadde noen fine kombinasjoner i første omgang, og etter 15 minutter gikk vi opp i 1 – 0 etter et fint angrep. Da kombinerte vi fint og Sebastian satte ballen sikkert i mål.

Sotra 3 utlignet på et pent langskudd noen minutter senere, og det så ut til at vi skulle gå til pause på stillingen 1 – 1. Men like før pause klarte Sebastian å få ballen i mål etter en fin enkeltmannsprestasjon.

I pausen var vi enige om at det vi hadde prestert i første omgang ikke var noe vi kunne være fornøyd med. Vi fokuserte nok en gang på dette med å få til bedre samhandling i laget. Spillerne fikk beskjed om å løfte blikket og se etter gode pasningsalternativer når vi hadde ballen. For her ville det garantert komme muligheter på kontringer.

Dessverre begynte vi ikke særlig bra i andre omgang heller, men etter hvert begynte spillet og kombinasjonene å sitte bedre. Etter 22 minutter av andre omgang økte Eric til 3 – 1 med et velplassert skudd i hjørnet. Noen minutter senere hadde vi scoret to mål til, og da var kampen avgjort. På en heller middels dag tok vi til slutt en komfortabel seier på en hard og dårlig kunstgressbane. Det må vi være fornøyd med. Så får vi fortsette å jobbe godt på trening slik at samhandlingen og kombinasjonene sitter enda bedre i de neste kampene. Vi har som mål å klare å ta flere poeng i høst enn vi klarte i vår, og foreløpig er vi på god vei til å klare dette.

Følgende spillere ble benyttet:

Tarald, Christopher, Eric, Lars, Benjamin, Fredrik, Anders H, Sebastian, Martin, Sigve, Reidar, Simen, Tobias, Anders Å, Kim, Daniel og Ivar.

Mål: min: Assist:
Sebastian 2(15, 34) Ivar
Eric 1(57)
Martin 1(59) Daniel
Ivar 1(61) Daniel
Del denne med andre:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
Dette innlegget ble publisert i Gutter 96-97 | se flere innlegg av