Ask Fotball

Gutter 16 avd 6, 3.div

Fjellsdalen Torsdag 12.Mai kl 2000.

Bønes vs. Ask : 5 – 1

Kampfakta :

7. min : 1 – 0

42. min : 2 – 0

50 .min : 3 – 0

53 min : 4 – 0

62 min : 4 – 1 Anders H (langskudd )

71 min : 5 – 1

Kort : Ingen

Følgende spillere var med :

Christopher ( keeper ) , Lars , Benjamin , Kristian , Sigve , Daniel , Ivar , Martin , Simen , Reidar , Anders H( kapt) , Sebastian , Tobias , Kim og Christian.

I kveld var det klart for sesongens tredje bortekamp i seriesammenheng og turen gikk til Fjellsdalen hvor vi skulle måle krefter med Bønes 2 som har åpnet serien bra og ligger i toppen. Gjengen var ikke fornøyd med spill og innsats i forrige kamp mot Sotra selv om vi fikk med oss et poeng slik at fokus i forkant av denne kamp var klart : det må ytes bedre skal det bli håp om poeng i kveld.

Kampen starter på verst tenkelig vis for oss da vår kaptein Anders må forlate banen allerede før det er spilt et halvt minutt. Etter en duell får han en smell i munnregionen og blir svimmel og ør. Det hører med til historien at Anders etter litt hvile og smertestillende tabletter entrer gresset igjen et stykke ut i andre omgang. Bønes starter kampen best og etter noen gode sjanser setter de inn ledermålet etter 7 minutter. Vi møter et lag som er mange strå hvassere enn i forrige kamp og Bønes har ballen mest og skaper de fleste sjansene. Bønes-guttene er gjennomgående fysisk større og består nok av en del gutter født i 95.

Det positive er at Ask-guttene viser mye mer vilje og tæl enn i forrige kamp og vi klarer også å produsere noen sjanser som kommer etter tendenser til brukbart spill. Midtveis i omgangen blir Bønes tildelt et straffespark som etter vår mening går under betegnelsen ” billig ” men hva gjør det når Christopher i vårt mål spiller sin livs omgang og i tillegg redder straffen fra Bønes.1 omgang ebber ut med 1.- 0 og hovedtrener Trygve er alt i alt fornøyd med gjennomføringen av de første 40 minuttene.

Det røyner på kreftene for våre gutter utover i andre omgang og selv om sluttresultatet etter hvert blir 5 – 1 har våre gutter grunn til å være brukbart fornøyd. Høydepunktet for vår del blir når Anders dunker ballen rett i noten på et herlig skudd fra ca 20 meter Vi fikk også et mål korrekt annulert for off-side i annen omgang .

Skal vi som lag utvikle oss må vi bryne oss på den motstand vi møtte i dag. Guttene våre er til tider litt for ” snill ” og forsiktig og vi har mye å gå på i den sammenheng.

Vi vil fremheve 2 mann etter denne kampen. Christopher i mål gjør en bortimot mirakuløs 1 omgang hvor han driver motstander til vanvidd og det topper seg med en arrogant strafferedning.

Sigve som etter hvert ble trukket ned som stopper opptrer som et skoleeksempel i forhold til innsats og duellstyrke. Han viser den fysiske tøffheten vi savner.

Når 5 seriekamper er unnagjort har vi plassert oss litt under midten tabellmessig og hvis trenergjengen skal ikle seg dress på St.hans må vi nok etter hvert plukke med oss noen flere poeng.

Neste kamp er mot Gneist på Finamyren 19.Mai.

Del denne med andre:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
Dette innlegget ble publisert i Gutter 96-97 | se flere innlegg av