Ask Fotball

Ask – Gneist 4: 5 – 5

19.05.11

Gutter 16

Da var det duket for hjemmekamp for guttene. Motstander i denne kampen var Gneist 4. Dette var et lag som hadde omtrent like mange poeng som oss før kampen, så vi forventet en jevn og tett batalje. Før kampen fokuserte Trygve på at guttene måtte vise innsats og ha god bevegelse i laget. God innsats må alltid ligge i bunn for at vi skal prestere bra.

Starten på første omgang var ikke noe særlig å snakke om. Dessverre virket det som om guttene ikke hadde oppfattet budskapet fra oss i trenerapparatet. Vi begynte nok en gang alt for tafatt og forsiktig, og allerede etter ett minutt stod det 0 – 1. Ved denne scoringen sviktet vi i markeringene og Gneist scoret et enkelt mål. Omgangen bar preg av dårlig innsats og mangelfull tøffhet i duellspillet. Vi laget knapt et frispark i løpet av denne omgangen. Men vi klarte etter hvert å komme til noen muligheter, og Ivar utlignet til 1 – 1 midtveis i omgangen etter et bra angrep. Noen minutter senere stod det 1 – 2 etter et velplassert skudd fra Gneist sin spiss. Heldigvis fikk vi en kjapp utligning etter et fint volleyskudd av Martin med ”feil fot” (høyrebeinet). To minutter før pause gikk vi opp i 3 – 2 ved Sigve etter en corner. Selv om vi ledet til pause var det ingen stor førsteomgang vi hadde levert. Alle var enige om at vi måtte heve oss til andre omgang, og ikke minst få opp innsatsen og våge å gå i taklinger.

Vi begynte andre omgang bra og kom til noen brukbare sjanser. De første 20 minuttene av andre omgang presterte vi bra, og det var i denne perioden vi gikk opp til 4 – 2 ved Sebastian. Vi hadde noen store scoringsmuligheter etter 4 – 2 målet, men slet med uttellingen.

Utover i omgangen kom Gneist mer og mer inn i kampen. Først reduserte de til 4 – 3, og noen minutter senere fikk de straffe og da stod det plutselig 4 – 4. Begge lag jaktet seiersmålet, og to minutter før slutt så det ut til at Gneist skulle stikke av med seieren, da de gikk opp i ledelsen. Heldigvis klarte vi å mobilisere et siste angrep før kampens gode dommer blåste av. Vi kom fint rundt på høyrekanten, og Ivar kunne ekspedere inn utligningen til 5 – 5 etter et fint innlegg fra Sebastian.

Sett under ett var nok uavgjort et rettferdig resultat, men det var synd at vi ikke klarte ”å punktere” kampen da vi ledet 4 – 2. Vi hadde nok sjanser til å klare det, men det gjelder å få ballen i mål. Dessuten må vi yte topp innsats gjennom hele kampen og våge å gå i tøffe dueller. Det må alltid ligge i bunn. Det positive var at vi laget mange fine mål og klarte å komme tilbake flere ganger i kampen etter å ha lagt under. Vi må også huske på at vi har møtt en del fysisk store og sterke gutter i 95-årsklassen. Vårt lag består stort sett av 96 og noen 97 gutter.

Nå ser vi fram til å dra på Nørhalne cup i Danmark. Dette var siste seriekamp før vi drar til Danmark onsdag 1. juni. Det skal bli kjekt og spennende.

Følgende spillere ble benyttet:

Christopher, Eric, Kristian, Lars, Benjamin, Fredrik, Anders H, Sebastian, Martin, Sigve, Reidar, Simen, Daniel Christian og Ivar.

Mål: Min: Assist.

Ivar 2 25, 80 Christian S

Martin 31 Eric

Sigve 38 Sebastian

Sebastian 42 Ivar

Del denne med andre:
  • Print
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
Dette innlegget ble publisert i Gutter 96-97 | se flere innlegg av